• Lorem ipsum

Zakdoekwinkel.nl is een webwinkel gericht op dames-, heren-, kinder- en boeren zakdoeken. Wij hebben het grootste assortiment zakdoeken van Nederland & België en proberen dit zo divers mogelijk te houden. Zakdoekwinkel is 5 jaar geleden opgericht als onderdeel van Sliponline omdat we merkte dat er online geen aanbod was in katoenen en stoffen zakdoeken. Dit soort zakdoeken die we zelf graag gebruiken en veel milieuvriendelijker zijn dan de wegwerp zakdoekjes, wilden we toch graag iedereen aan kunnen blijven bieden.

Betrouwbaar, al 40 jaar

Zakdoekwinkel is een onderdeel van een echt familie bedrijf waarmee we 40 jaar geleden starten op de markten in Noord-Brabant en Limburg. En waar nu al 3 generaties in hebben gewerkt. Zakdoekwinkel is weer een mooie uitbreiding van ons familiebedrijf zodat we de familie traditie voort kunnen blijven zetten.

Goede service en makkelijk te bereiken

Goede service en een hoge mate van persoonlijk contact vinden we heel belangrijk binnen Sliponline. Dit proberen wij heel graag aan u over te brengen en dit horen wij dan ook vaak terug. Bekijk voor reviews en beoordelingen van andere klanten over onze websites op https://kiyoh.nl/sliponline_nl/ . Heeft u een vraag bekijk dan eens onze ‘meest gestelde vragen’ pagina, voor de meest voorkomende vragen. Natuurlijk zijn wij ook telefonisch, per e-mail of chat te bereiken, kijk voor onze contactgegevens op de ‘contact’ pagina.

 

Ons Team

Frans, Magazijn en Logistiek


Frans is 41 jaar geleden begonnen met markten in Noord-Brabant en Limburg . Maar door de drukte online zijn we sinds 1 mei 2019 hiermee gestopt. Frans zorgt dat het magazijn georganiseerd blijft en alles op voorraad is. Door deze 40 jaar ervaring kan hij u ook helpen met het juiste advies. En natuurlijk pakt hij ook een deel van alle pakketten in.

 

Franca, Klantenservice

Franca is heel vaak diegene waar u contact mee heeft via de telefoon of mail. Franca zorgt dat u snel en persoonlijk de informatie krijgt via de mail en zo nodig ook het juiste advies. PS: Ze houdt heel erg van complimentjes dus laat het haar even weten wanneer u tevreden bent.

 
 

Niels, Marketing

Niels is ~5 jaar geleden in het bedrijf gekomen, hij is verantwoordelijk voor het marketing en technisch gedeelte in het bedrijf. Met zijn passie voor SEO en marketing verbeteren we de website continu, zodat we u op de beste manier kunnen helpen. Hiernaast helpt hij regelmatig met het verwerken van de pakketten.