• Lorem ipsum

Verzenden

Je kunt bij ons het pakketje laten bezorgen op de manier die jij wilt.

  1. Thuisbezorgd op de dag en tijd die jij wilt (€0,99 cent extra voor in de avond )
  2. Af laten leveren bij een PostNL punt bij jou in de buurt

De verzendkosten zijn:

  • Tot de €49,90 zijn de verzendkosten: €3,95 (NL) Hierna zijn de verzendkosten gratis.
  • Het opsturen naar een afhaalpunten: €3,95 (NL)
  • Verzenden naar België: €4,95, de verzendkosten naar België zijn vanaf €60,- gratis
  • Verzenden naar Duitsland: €6,00

Je kunt je bestelling ook altijd in ons magazijn (Elsendorp) ophalen.

Retourneren

Retourneren is altijd mogelijk. Je hebt na ontvangst van je levering 2 maanden volledig retourrecht. Je dient dan wel het product in ongeschonden staat en indien mogelijk in originele verpakking naar ons terug te sturen.

Is je bestelling niet naar de zin? Dan kun je jouw bestelling retourneren met het bijgeleverde PostNL label, de retourkosten zijn gratis, voor Belgische klanten zijn de kosten €4,95 (de kosten hiervan worden achteraf verrekend). Wil je een bestelling ruilen? Dan kun je deze bestelling retourneren en je nieuwe bestelling via de webshop plaatsen. Je pakketje kun je via een PostNL punt retourneren, bewaar je retourbeleid dan goed. Een PostNL punt kun je zoeken via: https://www.postnl.nl/campagnes/pakketpunten/ 

Zodat wij weten van wie de retournering is, kun je jouw pakbon mee retour sturen en hierop vermelden wat er geretourneerd wordt en waarom :)

Wanneer je hulp nodig hebt, neem dan even contact op via de chat, telefoon of mail.

Als de volledige bestelling geretourneerd wordt, wordt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten die je hebt betaald bij het heen sturen binnen een paar dagen teruggestort.

Heb je een verkeerd of fout product ontvangen, neem dan even contact op met onze klantenservice. Je kunt het product dan gratis retourneren.

Voor meer informatie kun je contact met  ons opnemen.