Op zoek naar meer dan alleen zakdoeken? Bekijk ook Sliponline.nl!
Volg ons op social media:
U bent hier:

Dames Zakdoeken

Het grootste assortiment dames zakdoeken vind je hier

Mooi en divers assortiment katoenen dames zakdoeken in alle prijs klasses bij zakdoekwinkel. Er is niks zo fijn als een lekker zachte katoenen zakdoek wanneer je verkouden bent.

43 producten
Weergeven 1 t/m 18 van in totaal 43

Stoffen dames zakdoeken bestellen

Waar kun je nog stoffen zakdoeken kopen? Bij Zakdoekwinkel ben je dan zeker aan het juiste adres. Wij hebben de grootste collectie stoffen en katoenen dames zakdoeken van Nederland. Een stoffen dames zakdoek voelt toch een stuk zachter en fijner aan als de papieren zakdoek, maar dat is niet het enigste voordeel. Een stoffen dames zakdoek ziet er een stuk mooier en luxer uit, en het is veel beter voor het milieu. Een stoffen dames zakdoek was je gewoon weer uit en kan je hergebruiken. Waardoor je er in verhouding een stuk minder nodig heeft.

 

Katoenen dames zakdoeken van Swan en Tiseco

Onze collectie bestaat voornamelijk uit 2 verschillende merken dames katoenen zakdoeken. We zijn over deze beide merken zeer tevreden, en hier krijgen we ook veel goede reacties op. Dit zijn de merken Swan en Tiseco, beide merken dames zakdoeken komen uit het zakdoekland bij uitstek België. Swan is een oud en al jaren vertrouwd merk dames zakdoeken, wat garant staat voor kwaliteit. Dit hebben ze lang verkocht bij de V&D. Swan maakt fijne en zachte kwaliteit dames zakdoeken, vaak van een hele mooi en fijn geweven stof. In de duurdere dessins is vaak satijn verweven.

Tiseco heeft een iets dikkere en stevigere dames zakdoek, vaak voor een wat lagere prijs. Maar de kwaliteit doet zeker niet onder voor Swan. We breiden deze collectie Tiseco zakdoeken ook regelmatig uit met nieuwe dessins.

Dames zakdoeken morgen al in huis

Vanuit vroeger zijn zakdoeken er in twee varianten. De kleine dames zakdoeken noemen ze (mouchiors) voor het normale gebruik. En de zakdoeken die je als bandana of om de hals draagt noemen ze (Foulards). Bij zakdoekwinkel hebben we beide varianten, de kleine Mouchiors vind je bij de dames zakdoeken. De grotere zakdoeken heten ook wel boeren zakdoeken, en deze vind je ook onder die categorie. Heb je nog meer vragen? Of kun je een bepaalde zakdoek niet vinden? Neem dan zeker even contact met ons op, dan beantwoorden wij al uw vragen. Ook voor grotere aantallen zakdoeken kun je contact opnemen dan maken wij een scherpe offerte voor jou.

 

 

 

Onze nieuwe producten
Notice/var/www/vhosts/sliponline.nl/httpdocs/system/nitro/core/core.php337 : Array to string conversion in on line