Op zoek naar meer dan alleen zakdoeken? Bekijk ook Sliponline.nl!
Volg ons op social media:
U bent hier:

Boeren zakdoek

De orginele Boerenzakdoeken

Het grootste assortiment boerenzakdoeken in verschillende prijs klasses vind je hier. Veel boerenzakdoeken in onder andere de kleuren rood, blauw, oranje, geel, groen en nog veel meer. Van kleine 40 x 40 boeren zakdoeken tot grote 58x58 cm boeren zakdoeken die ook fijn als bandana zijn te gebruiken. Neem bij grote aantallen boeren zakdoeken even contact met ons op voor een offerte.

30 producten
Weergeven 1 t/m 18 van in totaal 30

Boerenzakdoek online bij Zakdoekwinkel

 

Het grootste assortiment boerenzakdoeken heb je bij Zakdoekwinkel. De sterke en ouderwetse kwaliteit boerenzakdoek zoals je ze gewend bent. In heel veel mooie en diverse kleuren, bijvoorbeeld de originele rode kleuren, maar ook in het blauw, zwart, bruin, paars en roze. Zodat jouw boerenzakdoek zeker bij je outfit past.

Bandana’s

Onze boerenzakdoeken zijn ook perfect als bandana, Hiervoor wil je de grotere afmetingen gebruiken, zodat ze ook goed om te knopen zijn. Hierdoor is het ook een mooie aanvulling op jouw outfit voor carnaval. De bandana is perfect voor een boeren bruidspaar of een ouderwetse boeren verkleedpartij.

 

Boeren zakdoek

Voor een feestje of bedrijfsuitje kun je de boerenzakdoek ook mooi gebruiken. Gebruik ze om je borden een leuke boeren sfeer te geven, of om andere schalen van je tafel te decoreren. Ook hebben wij de witte boerenzakdoek die je weer heel mooi kunt bedrukken. Heb je een leuk idee? En weet je niet of dit mooi op een van onze boerenzakdoeken past? Neem dan contact met ons op, en wij helpen je graag.

 

Goedkope boeren zakdoek

We hebben ook een aantal goedkopere boerenzakdoeken. Bijvoorbeeld de bruine of zwarte varianten, deze zijn wat dunner. Maar als nog zeer mooi te gebruiken voor jouw carnavals outfit, of gebruik ze voor het bedrijfsuitje of feestje. Een andere mooie maar wat goedkopere zijn de boerenzakdoeken van Tiseco. Deze voelen iets stugger aan als de originele boerenzakdoeken, maar ze zijn nog steeds van een sterke en goede kwaliteit gemaakt.

 

Onze nieuwe producten
Notice/var/www/vhosts/sliponline.nl/httpdocs/system/nitro/core/core.php337 : Array to string conversion in on line